Print Page | Close Window

na voljo je prostor za ustvarjanje

Printed From: Artservis
Category: Mali oglasi
Forum Name: Iščem, nudim
Forum Discription: delo, usluge, material...
URL: http://www.artservis.org/forum/forum_posts.asp?TID=41
Printed Date: 17.9.2019 at 23:35


Topic: na voljo je prostor za ustvarjanje
Posted By: brane
Subject: na voljo je prostor za ustvarjanje
Date Posted: 07.7.2005 at 19:24
v okviru društva Studio osem nudimo mladim, ustvarjalnim in podjetnim skromen prostor v centru Ljubljane. Zaželjena je predstavitev projekta in oblike sodelovanja.Replies:
Posted By: pepca
Date Posted: 08.7.2005 at 13:11

Zanimam se za ponudbo. Komu posljem prijavo s predstavitvijo (na kateri e-naslov, morda kar po telefonu?) Kaj vase drustvo dela? Najprej pa me seveda zanima cena najema in pa se kaksen podatek o prostoru (velikost, za koliko casa etc.)

lp,

pepcaPosted By: JURE.B
Date Posted: 31.7.2005 at 15:29

Originally posted by brane

v okviru društva Studio osem nudimo mladim, ustvarjalnim in podjetnim skromen prostor v centru Ljubljane. Zaželjena je predstavitev projekta in oblike sodelovanja.

 

zivjo,

sem diplomirani fotograf praske akademije za fotografijo in film(FAMU) in me zanima vasa ponudba za prostor za moj projekt EUROFACE. Prosil bi vas ce mi lahko pošljete vas e-mail naslov in telefon da vam predstavim projekt in rad bi se seznanil z vami osebno. Moj e-mail naslov je mailto:breceljnikjure@hotmail.com - breceljnikjure@hotmail.com , telefon pa je 051-218264. Prosim vas za cimprejsnji odgovor in se vam lepo zahvaljujem.

Lep pzdrav, jure

 

 
Print Page | Close Window