Ljubljana, Slovenija
Datum dogodka: sezona 2013-14
 
Zavod EN-KNAP
Gledališče mene išče - raziskujem in oblikujem zvok, svetlobo, oder in video
 
Vabilo k sodelovanju na brezplačnem usposabljanju
www.gledalisce-mene-isce.si
 

Zavod EN-KNAP, upravitelj Centra kulture Španski borci, organizira brezplačno usposabljanje Gledališče mene išče - raziskujem in oblikujem zvok, svetlobo, oder in video.

Usposabljanje, ki poteka s podporo Evropskega socialnega sklada, je namenjeno pripadnikom narodnih in manjšinjskih skupin v Sloveniji, in zajema dve ravni:

- raven Gledališki tehnik
- raven Oblikovalec (zvoka, svetlobe in videa)

Projekt sestavljajo teoretična in praktična usposabljanja, ki bodo potekala  v Centru kulture Španski borci.

Usposabljanja se lahko udeležijo kandidati, ki jih veseli delo tehnika ali oblikovalca v gledališču in drugih uprizoritvenih umetnostih. Za raven Oblikovalec je zahtevano osnovno tehnično predznanje. Število mest je pri praktičnem delu usposabljanja omejeno glede na naravo dela, predvideno število ur usposabljanja in prostorske kapacitete, ki so na voljo v Španskih borcih.

Udeleženci bodo za pridobljeno znanje po zaključku izobraževanja prejeli potrdilo o opravljenem usposabljanju, ki jim bo pomagalo pri kandidiranju za delo na tem področju.

V četrtek, 12. septembra ob 13h, vse zainteresirane vabijo v Španske borce tudi na informativni dan, ki bo potekal v Španskih borcih, v Kavarni Internacionala (1. nadstropje).

 
Rok prijave: 23/09/13
 
Kontakt:
Zavod EN-KNAP
Karmen Keržar
Metelkova 6
1000  Ljubljana
Slovenija
tel: 01 620 87 87
karmen.kerzar@en-knap.com
www.en-knap.com
Vir podatka: Zavod EN-KNAP


Opozorilo