Ljubljana, Slovenija
Datum dogodka: 2013
 
Društvo Ekologi brez meja in Zadruga Dobrote
Oblikovanje in izdelava odgovornih božično-novoletnih daril
 
Vabilo k sodelovanju
www.tekstilnica.si/2013/09/09/povabilo
 

Društvo Ekologi brez meja in Zadruga Dobrote v okviru projekta Tekstilnica vabita vse zainteresirane k oblikovanju in izdelavi odgovornih božično-novoletnih daril s ciljem pridobiti idejne rešitve za božično-novoletna darila iz rabljenega tekstila.

Iščejo predloge za torbe, torbice, etuije, ovitke, vreče, vrečke, pasje in mačje igrače, izdelke uporabne za gospodinjstvo in dom, blazine, igrače ali zgolj okrasne predmete, oziroma karkoli kar bi lahko sešili iz tekstila, zbranega v projektu Tekstilnica. Želijo pokazati, da so lahko nakupi daril tudi odgovorni, izdelki pa uporabni in zanimivi.

S povabilom želijo združiti slovenski oblikovalski potencial, zaposlovanje težje zaposljivih in ponovno uporabo tekstila. Akcija je simbol, ki povezuje slovensko, družbeno in okoljsko odgovorno.

Na podlagi prejetih predlogov bodo izbrali največ 10 najboljših, sešili manjše serije le-teh ter jih ponudili podjetjem v nakup za letošnja božično-novoletna darila. Oblikovalce izbranih predlogov bodo nagradili z deležem od prodaje izdelkov, najboljše tri pa še dodatno z denarnimi nagradami.

 
Razpisni obrazec
Rok prijave: 01/10/13
 
Kontakt:
Društvo Ekologi brez meja
Grablovičeva 52
1000 Ljubljana
Slovenija
tel: 08 387 88 56
fax: 08 387 88 57
tekstilnica@ocistimo.si
www.ebm.si
Vir podatka: Tekstilnica


Opozorilo