Ljubljana, Slovenija
Datum dogodka: 2013
 
Slovenska filantropija
Usposabljanje za producente video/multimedijske produkcije v NVO
 
Vabilo k sodelovanju
 

Slovenska filantropija v okviru projekta Pankultikum (Platforma za medkulturno mediacijo in več-umetniško izobraževanje) načrtuje izobraževalni modul video, filmske in multimedijske produkcije za predstavnike civilne družbe.

Udeleženci bodo imeli v okviru delavnic priložnost podrobneje spoznati ter v praksi razviti in preizkusiti veščine povezane z razvojem programov in aktivnosti video/multimedijske produkcije za potrebe delovanja civilnodružbenih organizacij. Dodatna pozornost bo namenjena iskanju priložnosti za razvoj sodelovanja in izvedbo skupnih projektov sorodnih izvajalcev.

K udeležbi so prvenstveno vabljeni zaposleni, člani, (zunanji) sodelavci in prostovoljci organizacij in iniciativ, ki že izvajajo ali bi želele razviti aktivnosti video in multimedijske produkcije v kontekstu spodbujanja in promocije kulturnega udejstvovanja priseljencev ter spodbujanju medkulturnega dialoga. Udeleženci se bodo prvenstveno usposabljali za profil producenta video in multimedijskih vsebin.

Posamezne tematske sklope bodo izvedli izkušeni mentorji in priznani strokovnjaki na izbranih podroćjih: scenaristka ter video ustvarjalka in aktivistka Romana Zajec, režiser Boris Petković, režiserka in scenaristka Barbara Zemljič ter programski direktor Slovenske kinoteke ter režiser Jurij Meden.

Zainteresirane kandidate prosijo, da do ponedeljka, 23. septembra, pošljejo kratko motivacijsko pismo (največ 500 besed). V pismu naj navedejo svoj motiv za vključitev v izobraževanje, (morebitne) predhodne izkušnje in organizacijo, v kateri delujejo oziroma v sodelovanju s katero bi v prihodnje želeli izvajati aktivnosti video/multimedijske produkcije.

Izobraževanje bo potekalo v Ljubljani, natančne informacije o lokacijah bodo izbranim udeležencem posredovane naknadno.

 
Rok prijave: 23/09/13
 
Kontakt:
Slovenska filantropija
Uroš Krasnik
Poljanska cesta 12
1000 Ljubljana
Slovenija
tel: 031/340-606; 01/430-1288
uros.krasnik@filantropija.org
www.filantropija.org
Vir podatka: Uporabnik / User


Opozorilo